Kaliteli ürünün adresi: 100. yıl gıda analiz laboratuvarı
Kaliteli ürünün adresi: 100. yıl gıda analiz laboratuvarı
Kaliteli ürünün adresi: 100. yıl gıda analiz laboratuvarı
Haber Giriş Tarihi: 04.07.2025 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2025 11:24
Kaynak:
IGF
Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Ticaret Borsası’nın ortak protokolle hayata geçirdiği 100. Yıl Gıda Analiz Laboratuvarı analizlerle zeytinyağı ve bal üreticilerinin ürünlerine değer katıyor.
MUĞLA (İGFA) - 100. Yıl Gıda Analiz Laboratuvarı, Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Muğla Ticaret Borsası arasında imzalanan protokol çerçevesinde hayata geçirildi.
Laboratuvar, özellikle zeytinyağı ve bal ürünlerine yönelik gerçekleştirdiği analizlerle bölgedeki ürünlerin kalitesini tescillemeye devam ediyor. ISO 17025 standardı kapsamında TÜRKAK akreditasyon sürecine yönelik çalışmalar da eş zamanlı olarak sürdürülüyor.
Muğla il sınırları içerisinde faaliyet gösteren gıda üreticileri ve kooperatifler tarafından üretilen ürünlerin kalite kontrolünün sağlanması ve yenilikçi ürünlerin geliştirilmesine yönelik AR-GE çalışmaları yürütülmesi hedeflenen laboratuvar, tüketici sağlığını esas alan yaklaşımıyla gıda güvenliği konusunda önemli bir rol üstleniyor. Bu kapsamda, laboratuvarda pestisit kalıntısı analizleri de gerçekleştiriliyor.
Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına sitemizde çerez konumlandırmaktayız. Kişisel verileriniz, KVKK ve GDPR
kapsamında toplanıp işlenir. Sitemizi kullanarak, çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.
Kaliteli ürünün adresi: 100. yıl gıda analiz laboratuvarı
Kaliteli ürünün adresi: 100. yıl gıda analiz laboratuvarı
Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Ticaret Borsası’nın ortak protokolle hayata geçirdiği 100. Yıl Gıda Analiz Laboratuvarı analizlerle zeytinyağı ve bal üreticilerinin ürünlerine değer katıyor.
MUĞLA (İGFA) - 100. Yıl Gıda Analiz Laboratuvarı, Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Muğla Ticaret Borsası arasında imzalanan protokol çerçevesinde hayata geçirildi.
Laboratuvar, özellikle zeytinyağı ve bal ürünlerine yönelik gerçekleştirdiği analizlerle bölgedeki ürünlerin kalitesini tescillemeye devam ediyor. ISO 17025 standardı kapsamında TÜRKAK akreditasyon sürecine yönelik çalışmalar da eş zamanlı olarak sürdürülüyor.
Muğla il sınırları içerisinde faaliyet gösteren gıda üreticileri ve kooperatifler tarafından üretilen ürünlerin kalite kontrolünün sağlanması ve yenilikçi ürünlerin geliştirilmesine yönelik AR-GE çalışmaları yürütülmesi hedeflenen laboratuvar, tüketici sağlığını esas alan yaklaşımıyla gıda güvenliği konusunda önemli bir rol üstleniyor. Bu kapsamda, laboratuvarda pestisit kalıntısı analizleri de gerçekleştiriliyor.
Kaynak: IGF
En Çok Okunan Haberler